SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hindås
Kamratskap utan gränser

Bli medlem i IFK Hindås
Bli Stödmedlem
Erbjudande
2024-02-22 09:22
 
Städdag 5 maj 2024
2024-02-11 16:20

Hej, 

 

Söndagen den 5 maj samlas vi för att städa på Fagervallen. Sopa och röja undan vinterns bös. 

Vi avslutar med korvgrillning. Mer info kommer. 

 

Mvh Fotbollssektionen

Nu är det dags att Joyna!
2024-01-26 08:44

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA. 

 

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan. 

 

 Vad är JOYNA och hur säljs det? 

 

Klicka här för att se en kort informationsfilm. 

 

 För dig som förälder: 

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande: 

  • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer). 
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april 
  •  

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner. 

 Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika. 

 

 FAQ 

Mer information på www.folkspel.se/joyna 

 

 Detta är JOYNA: 

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner. 
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka) 
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet. 
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj. 
  •  

 Detta är Folkspel: 

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott. 

Mvh IFK HIndås

Nytt tränarteam!
2024-01-03 19:25
Victor Björkdahl, Graham Parsons

Nu står det klart att det blir Graham Parsons som tar över taktpinnen i herrlaget kommande säsong.

 

Graham är ett nygammalt namn – han var i IFK Hindås fram till 2021, då som ansvarig för vårt damlag. Han har sedan dess haft ett uppehåll från fotbollen och vi är otroligt glada att Graham nu är tillbaka i föreningen. 

Graham kommer att styra skutan tillsammans med assisterande tränare Victor Björkdahl. Victor har många år i IFK Hindås som spelare men tar nu klivet över linjen och blir assisterande. 

 

Björn Klafver, Ordförande IFK Hindås om rekryteringen:

 

-När vi blickar framåt så ser vi behov av långsiktighet och en förstärkt identitet. Under vintern har jag tillsammans med fotbollssektionen analyserat vad vi söker för ledarskap. Vi önskar en tränare med ett stort engagemang, även utanför fotbollsplanen, en tränare som vill utveckla helheten och som är duktig på att se och lyfta människor, en tränare som bryr sig om ungdomsverksamheten och som förstår Hindås. Därför känner jag mig extremt glad och trygg i att addera Grahams och Victors kompetens och ledarskap till verksamheten.

 

-Uppdraget Graham har fått från oss  handlar om att förstärka vår träningskultur samt att etablera ett arbetssätt och en profil som bygger på utveckling. Tack vare vår sponsor Checkwatt kommer Graham och Victor, med hjälp av vår VEO-kamera, kunna jobba med videoanalys och även filma våra träningar för att hitta beteenden som stärker vår identitet och tillsammans med spelarna skapa en tydligare vinnarkultur. 

 

-Vi ser med stor nyfikenhet och glädje fram emot kommande säsong och välkomnar Graham och Victor!

 

Hindås Cup 2024
2023-12-10 09:55

Hej allihopa, medlemmar som besökare! 

 

Äntligen är anmälan öppen för Hindås Cup 2024. Förra året var en succe och vi ämnar alltid att förbättra oss inför varje år! Årets cup kommer bli storslaget! 

 

När: 1 och 2 juni 2024 

 

Åldersklasser: 

Flickor födda 2015, Flickor födda 2016, Flickor födda 2012, Flickor födda 2013, Flickor födda 2014, Pojkar födda 2015, Pojkar födda 2016, Pojkar födda 2012, Pojkar födda 2013, Pojkar födda 2014

 

Anmälan sker här:  Hindås Cup 2024 Anmälan

 

Så välkomna med er anmälan och sprid ordet om årets roligaste, bästa och mysigaste cup! Information kommer löpande så håll utkik på våra sociala medier! (Facebook, instagram, tiktok) 

 

Välkomna till Fagervallen i juni önskar IFK Hindås Cup Core team! 

FLÜGGER
2023-11-01 09:34

Missa inte Flügger fantastiska deal för alla våra medlemmar!

 

När du ska renovera kan du som medlem få minst 20% rabatt på färg, tapet och verktyg samtidigt som föreningen stöds. Besök din lokala Flügger färgbutik och ange föreningens namn innan du betalar. Du får då minst 20% rabatt och föreningen får minst 5% i stöd för ditt köp.

 

 

Bli Stödmedlem
Nyheter från våra lag
F-09/10, 23/02 08:48 
F-09/10, 20/02 10:13 
F-09/10, 15/02 17:18 
 
Klubbshop
Följ oss på sociala medier
Försäkring
Samarbetspartners