SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hindås
Kamratskap utan gränser

Joyna
2024-04-22 10:56

Hej Alla,

 

Glöm inte dra igång försäljningen av Joyna-lotter! Varje såld lott genererar intäkter till föreningen OCH ditt lag. 

Förresten, ger du dig själv en eller två chanser att vinna 10 miljoner kronor varje vecka? 

 

PREMIE 

Värvar du 5 prenumerationer under april får du 500 kronor i presentkort. 

För att hitta din länk logga in på: admin.folkspel.se 

 

All information och stöd hittar ni under Dokument/Joyna.

 

Mvh IFK Hindås

Ny samarbetspartner
2024-04-10 10:22
Ny Samarbetspartner

Klubben är väldigt glada över att kunna välkomna det globala arbetsklädesmärket Portwest och deras partnermärke, Base Protection som samarbetspartner.


Portwest, med huvudkontor i Westport, Irland, och Base Protection, med huvudkontor i Barletta, Italien, går in som huvudpartners.

 

Portwest grundades 1904 och är nu ett fjärde generationens familjeföretag. Portwest är en tillverkare och utvecklare av arbetskläder, säkerhetskläder och personlig skyddsutrustning. Portwest har ett globalt distributionsnätverk och kundtjänstpersonal i över 130 länder. Portwest sysselsätter över 5 000 personer över hela världen och har ett team av designers i världsklass som är specialiserade på flamsäkra och synliga arbetskläder, handskar, skor, PPE och bärbar teknologi.

 

2020 tillkännagav Portwest ett strategiskt partnerskap med det italienska företaget Base Protection, ett premiumvarumärke för skyddsskor. Base Protection är ett av Europas ledande varumärken för skyddsskor som designar och tillverkar branschledande skor för miljontals bärare globalt.

 

Ordförande Björn Klafver säger "Vi är glada över att välkomna Portwest och deras italienska partners, Base Protection ombord som samarbetspartner. Vi är alltid stolta över att välkomna ledande varumärken till klubben och hoppas att detta blir starten på ett framgångsrikt, långsiktigt partnerskap

Joyna!
2024-03-28 11:45

Hej medlemmar och föräldrar till aktiva barn,

 

I förra veckan fick alla sin JOYNA-länk att registrera sig på. Som vi tidigare informerat om så kommer vår förening att satsa på Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA.

 

Vi vill att alla registrera sig och all försäljning kommer som vanligt att bygga på att alla gör sitt bästa. Vi tror det här kan bli en viktig intäkt för hela vår förening.

 

Läs mer i e-posten som skickas till dig under veckan.

 

Mvh IFK Hindås

Erbjudande
2024-02-22 09:22
 
Nu är det dags att Joyna!
2024-01-26 08:44

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA. 

 

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan. 

 

 Vad är JOYNA och hur säljs det? 

 

Klicka här för att se en kort informationsfilm. 

 

 För dig som förälder: 

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande: 

  • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer). 
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april 
  •  

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner. 

 Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika. 

 

 FAQ 

Mer information på www.folkspel.se/joyna 

 

 Detta är JOYNA: 

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner. 
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka) 
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet. 
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj. 
  •  

 Detta är Folkspel: 

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott. 

Mvh IFK HIndås

Nytt tränarteam!
2024-01-03 19:25
Victor Björkdahl, Graham Parsons

Nu står det klart att det blir Graham Parsons som tar över taktpinnen i herrlaget kommande säsong.

 

Graham är ett nygammalt namn – han var i IFK Hindås fram till 2021, då som ansvarig för vårt damlag. Han har sedan dess haft ett uppehåll från fotbollen och vi är otroligt glada att Graham nu är tillbaka i föreningen. 

Graham kommer att styra skutan tillsammans med assisterande tränare Victor Björkdahl. Victor har många år i IFK Hindås som spelare men tar nu klivet över linjen och blir assisterande. 

 

Björn Klafver, Ordförande IFK Hindås om rekryteringen:

 

-När vi blickar framåt så ser vi behov av långsiktighet och en förstärkt identitet. Under vintern har jag tillsammans med fotbollssektionen analyserat vad vi söker för ledarskap. Vi önskar en tränare med ett stort engagemang, även utanför fotbollsplanen, en tränare som vill utveckla helheten och som är duktig på att se och lyfta människor, en tränare som bryr sig om ungdomsverksamheten och som förstår Hindås. Därför känner jag mig extremt glad och trygg i att addera Grahams och Victors kompetens och ledarskap till verksamheten.

 

-Uppdraget Graham har fått från oss  handlar om att förstärka vår träningskultur samt att etablera ett arbetssätt och en profil som bygger på utveckling. Tack vare vår sponsor Checkwatt kommer Graham och Victor, med hjälp av vår VEO-kamera, kunna jobba med videoanalys och även filma våra träningar för att hitta beteenden som stärker vår identitet och tillsammans med spelarna skapa en tydligare vinnarkultur. 

 

-Vi ser med stor nyfikenhet och glädje fram emot kommande säsong och välkomnar Graham och Victor!

 

Nyheter från våra lag
F-09/10, 25/04 20:38 
F-16/17, 21/04 18:22 
F-09/10, 13/04 18:29 
 
Klubbshop
Följ oss på sociala medier
Försäkring
Samarbetspartners