SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hindås
Kamratskap utan gränser
F-16/17

Välkommen till Flickor 2016/2017

Vi är ett lag på cirka 20 spelare som träffas två gånger i veckan och tränar fotboll under lekfulla former. Vi har glädje och gemenskap i fokus, alla är välkomna!

 

Under säsongen 2024 kommer vi att spela 5 vs 5 och spelarna får möjlighet att delta i både sammandrag och cuper.

 

Vi tränar onsdagar 17.00-18.00 och lördagar 10.00-11.00 på Fagervallens konstgräs. Ingen föranmälan krävs!

 

Om du har frågor eller funderingar kan du höra av dig till någon av tränarna:

 

Elin 0768-17 77 33

Mikael 0761-60 56 95

Monika 0723-32 14 48 

En fartfyllt fotbollshelg
2024-04-21 18:22

Vilken helg vi haft!

 

Svenljungaläger på lördagen för ett gäng (där badhuset lockade mest av allt). Vårt fokus var glädje och gemenskap, med mycket spring och rörelse. Under träningspasset testade vi lite olika nya övningar och tränade tillsammans med både P16 och F14/15. Det blev en lång dag men vi åkte hem med glada (och trötta) spelare.

 

På söndagsförmiddagen spelade vi årets första sammandrag där vi mötte Örgryte, Mölndal och Landvetter. Under mars och april har vi haft mycket fokus på att transportera boll framåt i planen och kasta/fånga som målvakt, något som märktes på matcherna. Vilka tjejer vi har och så de kämpar!

 

Vi är otroligt stolta över att vara ledare för detta gäng! De är glada, kämpar och är otroligt snälla och omtänksamma. Det är härligt att se hur roligt de har tillsammans och hur de peppar varandra. Det har varit en toppenhelg!

 

Tack också till alla föräldrar som ställt upp som ledare, omplåstrare, chaufförer, bollkallar, toalettvakter, materialförvaltare, publik och annat. Ni är otroligt viktiga!

 

På match behöver spelarna ha blå fotbollsstrumpor och shorts, det köper ni här Föreningsshop. Storlek 1 på strumpor motsvarar 31-33.

 

På torsdag 16.30 är det lagfotografering till hemsidan. Även då behöver spelarna ha blå strumpor och shorts, matchtröja får de låna av oss. Hoppas så många som möjligt vill vara med!

 

Nästa gång det är matcher är 4 maj i Floda (svara på kallelsen om ni kommer eller ej). Detta är samma dag som Vår på Hindås men vi spelar på eftermiddagen så man hinner båda.

 

 

Tack för säsongen!
2023-10-15 21:00

Tack alla spelare som kämpat med glädje och varit oerhört fina kamrater mot varandra. Tack också alla föräldrar, grannar, syskon och andra som hejat, byggt sarger, skjutsat, kokat korv, burit material och stöttat tjejerna i alla väder. Ni är guld!

 

Idag avslutade vi säsongen på ÖIS-gården med smygpremiär för spelformen 5 vs 5, det blev en kanondag!

 

Kolla gärna in vårt Bildgalleri och njut av bilder från säsongen så ses vi till våren igen!

 

 

Lite info om resten av säsongen
2023-09-13 18:38
Glada spelare med medalj efter RAIS-cupen

Hej alla!

Nu är vi igång med nya hemsidan så all info kommer numer här.

 

Säsongen lider tyvärr mot sitt slut, men idag hade vi ändå rekord på träningen! 17 spelare varav tre nya tjejer som hittat till oss! Superkul tycker vi!

 

23/9 är det sammandrag i Mölnlycke. Vi har anmält två lag och det är 3 vs 3.

 

Efter detta lämnar vi spelformen 3 vs 3 och går över till 5 vs 5.

 

Träningarna 4/10 och 11/10 blir inomhus, gemensamt med IBK Hindås innebandy F15/16/17. Innebandyn kommer under vintern ha samma träningstid som vi haft. Vi kombinerar fotboll och innebandy två träningar för att göra lite ”reklam” för de som inte redan testat den andra sporten men också för att de som är med i båda lagen inte ska behöva välja.

 

15/10 är vår sista dag för säsongen. Då spelar vi Wilhelm Fribergs minnescup på ÖIS-gården. Det är i spelformen 5 vs 5. Vi har anmält ett lag men alla som vill får vara med!

 

Direkt efter cupen blir det säsongsavslutning på Fagervallen. Mer info återkommer vi med.

 

Fotbollen har sedan uppehåll under vintern och vi börjar igen i mars/april.

 
Klubbshop
Följ oss på sociala medier
Försäkring
Samarbetspartners