SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hindås
Kamratskap utan gränser
F-16/17

En fartfyllt fotbollshelg
2024-04-21 18:22

Vilken helg vi haft!

 

Svenljungaläger på lördagen för ett gäng (där badhuset lockade mest av allt). Vårt fokus var glädje och gemenskap, med mycket spring och rörelse. Under träningspasset testade vi lite olika nya övningar och tränade tillsammans med både P16 och F14/15. Det blev en lång dag men vi åkte hem med glada (och trötta) spelare.

 

På söndagsförmiddagen spelade vi årets första sammandrag där vi mötte Örgryte, Mölndal och Landvetter. Under mars och april har vi haft mycket fokus på att transportera boll framåt i planen och kasta/fånga som målvakt, något som märktes på matcherna. Vilka tjejer vi har och så de kämpar!

 

Vi är otroligt stolta över att vara ledare för detta gäng! De är glada, kämpar och är otroligt snälla och omtänksamma. Det är härligt att se hur roligt de har tillsammans och hur de peppar varandra. Det har varit en toppenhelg!

 

Tack också till alla föräldrar som ställt upp som ledare, omplåstrare, chaufförer, bollkallar, toalettvakter, materialförvaltare, publik och annat. Ni är otroligt viktiga!

 

På match behöver spelarna ha blå fotbollsstrumpor och shorts, det köper ni här Föreningsshop. Storlek 1 på strumpor motsvarar 31-33.

 

På torsdag 16.30 är det lagfotografering till hemsidan. Även då behöver spelarna ha blå strumpor och shorts, matchtröja får de låna av oss. Hoppas så många som möjligt vill vara med!

 

Nästa gång det är matcher är 4 maj i Floda (svara på kallelsen om ni kommer eller ej). Detta är samma dag som Vår på Hindås men vi spelar på eftermiddagen så man hinner båda.

 

 


Nyhetsarkiv
Tack för säsongen!2023-10-15 21:00
 
Klubbshop
Följ oss på sociala medier
Försäkring
Samarbetspartners